خبرگزاری خانە ملت بە نقل از علاالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس روز شنبە اعلام کرد کە "با توجە بە نقش مخرب تلگرام در بالاترین سطح حکومت تصمیم گرفتە شدە کە تلگرام جای خود را بە یک سامانە داخلی بدهد."
پیام رسان تلگرام در ایران بیش از ٤٠ میلیون کاربر دارد، این پیام رسان در اعتراضات سراسری دی ماه سال گذشتە نقش اساسی را در انتقال اخبار ایفا کرد. چند روز پس از آغاز این اعتراضات تلگرام و اینستاگرام برای اولین بار در ایران فیلتر شدند.
حسن روحانی، رئیس جمهور ایران در واکنش بە فیلترینگ تلگرام ، یک هفتە پس از آغاز تظاهرات سراسری اعلام کرد کە در یکی از شبکههای اجتماعی (تلگرام) ۳۰ هزار فرصت شغلی ایجاد شده، قرار ما این است که صدها هزار شغل دیگر در فناوری ارتباطات درست کنیم.
روحانی پس از دستور رفع فیلترینگ تلگرام افزود "مگر میشود در دنیای امروز، از فضای اینترنت خارج شد و بگوییم که میخواهیم اشتغال درست کنیم؟ مگر شدنی است؟"
از طرفی دیگر اصولگرایان، بخصوص پس از تظاهرات دی ماە سال گذشتە از تلگرام بە عنوان " ابزار دشمن" نام بردەاند و علی خامنەای رهبر جمهوری اسلامی هم از رفع فیلترینگ تلگرام توسط دولت روحانی بە شدت انتقاد کردە بود.
کاربران تلگرام در واکنش بە احتمال فیلتر شدن این پیام رسان از ان بە عنوان فیلترگرام نام میبرند.