مشابه چنین ادعاهای عجیبی پیشتر نیز در مورد اقدامات اسرائیل در مقابل جمهوری اسلامی وجود داشته است. پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۹، بخش سانتریفیوژهای نطنز منفجر شد و بی بی سی "یوزپلنگان وطن" را عامل احتمالی آن اعلام کردند. صداوسیمای جمهوری اسلامی با انتشار تصاویری خرابیها را جزئی نمایش داد. بعدها علی اکبر صالحی با تایید وقوع حمله، از تعویق نه ماهه فعالیت در این نیروگاه بر اثر خسارات وارده، خبر داد.
بامداد جمعه، ششم تیرماه (۲۶ ژوئن) انفجار بزرگی در تاسیسات نظامی پارچین رخ داد. مقامات جمهوری اسلامی و صداوسیما، انفجار در مخازن گاز را عامل این انفجارها دانستند. این ادعا با وسعت و شدت انفجار که صدای آن در اقصی نقاط پایتخت شنیده شد، همخوانی نداشت و کاربران تهرانی با بیان حجم آتش و صدا، در شبکههای اجتماعی چنین ادعایی را مضحک قلمداد کردند.
عصر ۷ آذر ۱۳۹۹، محسن فخریزاده، از افراد تحت تحریم شورای امنیت سازمان ملل، در میدان خلیج فارس شهر آبسرد کشته شد. اندکی بعد، مقامات رژیم، این حادثه را با عنوان یک ترور ماشینی از طریق "نیسان آبی مجهز به هوش مصنوعی" مطرح کردند. اسرائیل در این رابطه عنوان کرد ما برای تامین امنیت خود تمامی اقدامات لازم را در دستور کار قرار میدهیم. چنین واکنشی در آن زمان، به طور تلویحی تایید انجام عملیات بود.
در آخرین رویکرد مضحک و پنهانکارانه جمهوری اسلامی، عامل انفجار کشتی ایرانی حامل مواد رایگان به سوریه در شب گذشته، جوشکاری اعلام شد و این در حالیست که شدت انفجار به گونهای بوده که سه تن از سرنشینان کشتی کشته شدهاند.