رفتن به محتوای اصلی

مرگ مشکوک سمیه طبری، دختر معاون پیشین قوه قضاییه، در ویلایی در لواسان

مرگ مشکوک سمیه طبری، دختر معاون پیشین قوه قضاییه، در ویلایی در لواسان
عکس سمیه طبری، دختر اکبر طبری، معاون پیشین قوه قضاییه جمهوری اسلامی
posted onOctober 13, 2025
noدیدگاه

به گزارش رسانه‌های داخلی، جسد سمیه طبری، دختر اکبر طبری، معاون پیشین قوه قضاییه جمهوری اسلامی، در یکی از ویلاهای واقع در لواسان در استان تهران، کشف شده است.

بنا به این گزارش، برخی منابع احتمال خودکشی را مطرح کرده‌اند، اما ابهام‌ها درباره محل وقوع حادثه و سکوت مقام‌های رسمی باعث شده تا گمانه‌زنی‌های مختلفی درباره پشت‌پرده این مرگ مشکوک مطرح شود.

اکبر طبری، مردی که سال‌ها در دفتر رئیس پیشین قوه قضائیه، صادق آملی لاریجانی، سمت معاونت اجرایی داشت، در تیرماه ۱۳۹۸ بازداشت شد.

او متهم بود که با تشکیل شبکه‌ای از نفوذ و رشوه، در صدور برخی احکام قضایی دخالت کرده و از طریق واسطه‌ها مبالغ هنگفتی را جابه‌جا کرده است.

دادگاه نمایشی او در سال ۱۳۹۹ برگزار شد اما چونکه تمام بخشهای جمهوری اسلامی درگیر فساد نهادینه شده هستند در نهایت با عفو رهبر جمهوری اسلامی ایران، از زندان آزاد شد.

اتهامات طبری شامل دریافت رشوه، پولشویی و اعمال نفوذ غیرقانونی در پرونده‌های مختلف بود. در جریان رسیدگی، دادگاه اعلام کرد بخشی از اموال وی به نام اعضای خانواده‌اش از جمله دخترش، سمیه طبری، ثبت شده است.

او در مقاطع مختلف به عنوان شاهد و گاه متهم فرعی در پرونده احضار شده بود و گفته می‌شد در بازگرداندن برخی اموال همکاری کرده است.