Skip to main content

ترامپ از افزایش بیشتر نیروهای آمریکایی در نزدیکی ایران خبر داد

ترامپ از افزایش بیشتر نیروهای آمریکایی در نزدیکی ایران خبر داد
posted onFebruary 2, 2026
nocomment

رئیس جمهوری آمریکا به اظهارات تهدیدآمیز علی خامنه‌ای درباره جرقه خوردن آتش جنگ منطقه‌ای در صورت حمله آمریکا به جمهوری اسلامی واکنش نشان داد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز یکشنبه ۱۲ بهمن در پاسخ به پرسش خبرنگار فاکس نیوز درباره اظهارات خامنه‌ای که گفته بود حمله آمریکا به جمهوری اسلامی می‌تواند جرقه آتش یک جنگ منطقه‌ای را روشن کند، گفت: «چه دلیلی دارد که او این را نگوید. البته که او می‌تواند چنین چیزی بگوید».

پرزیدنت ترامپ سپس با تاکید بر این که در آینده‌ای بسیار نزدیک و «ظرف چند روز بزرگترین و قدرتمندترین کشتی‌های جهان» در آن جا خواهند بود، گفت: «امیدواریم به توافق برسیم».

او با این حال هشدار داد: «اگر به توافق نرسیم، خواهیم دید که آیا حرف [خامنه‌ای] درست بود یا نه».

در پی سرکوب شدید و کشتار گسترده‌آی که جمهوری اسلامی در اعتراضات سراسری ایران به راه انداخت، پرزیدنت ترامپ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی تروت سوشال، از معترضان ایرانی خواست به اعتراضات خود ادامه دهند و تصریح کرد: «کمک در راه است».

او در این پیام خطاب به «میهن‌دوستان ایرانی» نوشت: «به اعتراض ادامه دهید و نهادهای خود را تصرف کنید.» او همچنین از معترضان خواست نام «قاتلان و عاملان سرکوب» را ثبت و حفظ کنند و هشدار داد که این افراد «بهای سنگینی خواهند پرداخت».

رئیس‌جمهوری آمریکا در ادامه اعلام کرد که در واکنش به کشتار معترضان، «تمامی دیدارها و تماس‌ها با مقام‌های ایرانی» را لغو کرده است. او تأکید کرد که این تصمیم تا زمانی که «کشتار بی‌معنای معترضان متوقف نشود» ادامه خواهد داشت.

ترامپ در پایان پیام خود با لحنی صریح افزود: «کمک در راه است».

او در هفته‌های اخیر نیز بارها ضمن ابراز حمایت صریح خود از معترضان ایرانی، نسبت به کشتار معترضان به جمهوری اسلامی و دستگاه سرکوب آن هشدار داده و گفته بود در صورت اعدام معترضان، ایالات متحده «اقدامات بسیار قاطعی» انجام خواهد داد.