اکبر ترکان که عنوانهای بسیاری از وزارت تا مشاورت در دولتهای پیشین رژیم جمهوری اسلامی ایران دارد، این گستاخی را داشته که برای شستن لکه ننگ روسپیهای مامور حکومتی، این ماجرا را نیز به اسرائیل مرتبط کند.
اکبر ترکان در دفاع از «بچههای دستگاه امنیتی» که «مقید به دین و شرع و اسلام» بوده و «اصول» دارند، مدعی شد «بچههای دستگاه امنیتی ما متدین هستند و این کارها را نمیکنند، ممکن است این کارها را دستگاههای جاسوسی بیگانه بکنند»؛ وی مشخصا از اسرائیل نام برده است.
اکبر ترکان که «اصلاحطلبی» را نیز یدک میکشد و مشاور حسن روحانی هم بوده، چهارشنبه دوازدهم تیر/ سوم ژوئیه در مصاحبه با خبرگزاری کار ایران، ایلنا، این مدعیات را بیان کرده است.
این ادعا در حالی است که ماجرای «پرستو»های حکومتی که همان نام دیگر روسپیگری حکومتی برای بدنام کردن و کسب اطلاعات از زندگی خصوصی رقیبان با هدف نهایی حذف آنها از گردونه قدرت و شاید زندگی اجتماعی است، تنها نوک کوه یخی دیگری از فساد گسترده مجوزدار رژیم است.
اما حکومت همانگونه که در ماجرای سعید امامی این گستاخی را داشت که او و زنش را به عنوان مامورین اسرائیلی معرفی کند، حال که هر روز بخش دیگری از ماجراهای روسپیهای مامور برملا میشود، از خود سلب مسئولیت کرده و فرافکنی را ترجیح میدهد؛ در ماجرای سعید امامی و بویژه قتل داریوش و پروانه فروهر، رهبران «حزب ملت ایران»، علی خامنهای رهبر رژیم نیز مدعی شده بود که فروهرها «خطری برای حکومت نداشتند» و حذف آنها ممکن است کار اسرائیل باشد اما ظاهرا از خاطر برده بود که سعید امامی و همسرش نزدیکترین افراد به همسر خود رهبر، از جمله در سفرهای خارجی خانم منصوره خجسته باقرزاده بودند.
تلاش برای مرتبط کردن دستگاههای امنیتی خارجی به ماجرای «پرستوهای» رژیم در حالی است که وادادگی نهادهای اطلاعاتی حکومت در برابر ضربات واقعی و متعدد آمریکا و اسرائیل و شاید کشورهای دیگر به رژیم ایران، امری روشن است؛ ضرباتی مانند دستیابی اسرائیل به اسناد حقیقی آرشیو هستهای ایران و یا به تازگی اقدام آمریکا در ضربات سایبری به سامانههای دفاع هوایی ایران پس از اقدام سپاهیان رژیم در ساقط کردن پهپاد آمریکایی بر فراز خلیج فارس.
ضربه پذیری آشکار حکومت ایران در عرصه اطلاعاتی در حالی است که غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه سهشنبه یازدهم تیر/ دوم ژوئیه در یک نشست خبری در تهران ضمن بیان «درخواست قوه قضاییه برای اعدام دو جاسوس آمریکا که در حوزههای نظامی شناسایی و دستگیر شدهاند»، تایید کرد که «عوامل مختلف یک شبکه جدید جاسوسی آمریکا در مراکز حساس (ایران) مشغول به کار بودند». او تهدید کرد که از این پس این نوع «همکاریها» با حکم اعدام روبرو خواهد شد.
تهدید به اعدام از زبان این سخنگوی جدید قوه قضاییه در حالی است که در ماههای اخیر گزارشهای متعددی از گریز نیروهای نظامی به ویژه در میان پاسداران میان پایه یا دون پایه و حتی دو فرمانده ارشد مطرح شده به گونهای که حکومت ناچار به «تکذیب» آن شده است.