Skip to main content

تعداد کشته‌شدگان زمین‌لرزه ونزوئلا به ۱۶۴ نفر رسید

تعداد کشته‌شدگان زمین‌لرزه ونزوئلا به ۱۶۴ نفر رسید
posted onJune 26, 2026
nocomment

روز پنج شنبه، چهارم تیرماه، دیلسی رودریگز، رئیس‌جمهوری موقت ونزوئلا، اعلام کرد که در پی وقوع دو زمین‌لرزه قدرتمند در این کشور، دست‌کم ۱۶۴ نفر کشته و ۹۷۱ نفر زخمی شده‌اند.

او افزود که تیم‌های امداد و نجات با شتاب به سمت مناطق به‌شدت آسیب‌دیده در حرکت هستند تا افرادی را که زیر آوار مانده‌اند، نجات دهند.

چهارشنبه سوم تیرماه، یک زمین‌لرزه با بزرگی ۷.۲ حدود ۱۶۰ کیلومتری غرب کاراکاس رخ داد و کمتر از یک دقیقه بعد، زمین‌لرزه‌ای با بزرگی ۷.۵ به وقوع پیوست.

بلافاصله پس از این حادثه، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا به دولت خود دستور داد تا برای حرکت سریع آماده شوند. مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، نیز اعلام کرد که این کشور به دستور پرزیدنت ترامپ فوراً تیم‌های جست‌وجو و نجات، منابع پزشکی و کمک‌های بشردوستانه را به ونزوئلا اعزام می‌کند.

در همین روابطه ترامپ، ، در تروث‌سوشال اعلام کرد دو زمین‌لرزه‌ای که روز چهارشنبه ونزوئلا را لرزاندند «تعداد ویرانگری از تلفات» بر جای گذاشته‌اند.

پرزیدنت ترامپ نوشت: «ایالات متحده آماده است، مایل است و توانایی کمک دارد! به همهٔ نهادهای دولت خود دستور داده‌ام برای حرکت سریع آماده شوند. ما در کنار دوستان جدید و بزرگ خود خواهیم بود. گزارش‌های اولیه خوب نیست».