در بسیاری از شهرهای کردستان ایران، قریب به ٩٥ درصد از واجدین رای دادن در انتخابات شرکت نکردند و حتا روستاهایی در کردستان گزارش شده که تعداد رای دهندگان تنها به اندازه انگشتان یک دست بوده است. در سیستان بلوچستان وضعیت بسیار انقلابیتر بوده و مردم خشمگین حتی به برخی از مراکز رای دادن هجوم برده و صندوقها را شکستهاند.
در حالی دوازدهمین دور انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دور از انتخابات مجلس خبرگان رهبری، در ایران برگزار شد که برپایه گزارشات موثق کمترین میزان مشارکت در این دور از انتخابات جمهوری اسلامی ثبت و گزارش شده است.
در همین رابطه، شامگاه جمعه، ١١ اسفندماه ١٤٠٢ شمسی، یک منبع موثق خبری حاضر در یکی از مراکز رای گیری پاوه، به آواتودی گفت: "در مناطق پاوه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی حداکثر مشارکت ٨ درصد بوده که جاشها، برخی از خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد، خانوادههای کشته شدگان حکومتی، نیروهای ارتش، نیروهای انتظامی، مرزبانی و برخی از کارمندان ادارات بودند که رای دادند".
این منبع خبری متذکر شد، حکومت از ترس حمله به نیروهای نظامیاش صندوقهای رای را به داخل پادگانها برده بود و حتا نتوانستند از آنها به عنوان سیاه لشکر در جلوی دوربینها بهره ببرند.
برپایه ویدئوهای ارسالی به آواتودی از سوی شهروند-گزارشگران، در استان بلوچستان، مردم خسته از ستم و استبداد اسلامی، به مراکز رای گیری حمله کرده و صندوقهای رای را شکستند.
در شهرستان "دشتیاری" که از جمله مناطق آسیب دیده از سیل اخیر میباشد بیشتر صندوقها توسط مردم شکسته شدند و کسی رای نداده است.
از غروب جمعه و با آشکار شدن شکست بزرگ جمهوری اسلامی ایران و پیروزی ملتهای تحت ستم ایران، مردم در برخی از شهرهای کردستان به شادی و پایکوبی پرداختند.
طبق ویدئوهایی که اختصاصا بدست آواتودی رسیده، مردم سقز با نورافشانی و شادی از پیروزی کارزار سراسری تحریم انتخابات، ابراز شادی کردند.
کارشناسان سیاسی و ناظران امور ایران اعلام کردند، پیروزی کارزار سراسری تحریم انتخابات نشان دهنده اوج بلوغ سیاسی و گسترش آن به سراسر ایران است.
در همین رابطه صباح نیکخواه، از فعالین سیاسی و آگاه به مسائل ایران، طی مصاحبهای اختصاصی در باب علتهای شکست جمهوری اسلامی در کشاندن مردم به پای صندوقهای رای گفت: "میتوان گفت از زمان آغاز جنبش ژینا (زن، زندگی، آزادی) جمهوری اسلامی به تمام معنا در ضعیفترین موقعیت خود در مقابل مردم قرار دارد. حال در چنین شرایطی، مردم که به اصل خود نظام اعتماد و اعتقادی ندارند چگونه میتوانند امیدی به نمایندگانی داشته باشند که اساسا تجربه تاریخی نشان داده هیچ اختیاری برای تغییر ندارند. پس در چنین شرایطی مردم برای نشان دادن نارضایتی خود و دادن یک "نه" بزرگ به پای صندوقها نرفتند".
این فعال سیاسی و آگاه به مسائل ایران به افق مبارزاتی ملتهای ایران بعد از این پیروزی تاریخی اشاره کرد و گفت: "از آن جهت که احتمال دخالتهای خارجی به نفع مردم ایران بسیار پائین است، پس باید مردم تنها به نیروی انقلابی خود امید داشته باشند و باید مبارزات منفیشان را منظمتر و گستردهتر پیش ببرند، هم میهنان مقیم خارج نیز باید حامی و پشتیبان این حرکتها باشند".
صباح نیکخواه یادآور شد: "گسترش دادن اعتصابات و اعتراضات از ملزومات اساسی پیروزی انقلاب ما علیه حاکمیت و استبداد اسلامی میباشد. مردم از قیام ٩٦ بصورت علنی راه خود را از جمهوری اسلامی جدا کردهاند، نمیتوان مسیر دیگری را متصور شد، جبهه مردم در مقابل جبهه فاشیسم و دیکتاتوری صف آرایی کرده و تاریخ نشان داده که پیروز نهایی جبهه مردم است و شکست خوردگان تاریخ دیکتاتورها میباشند".