Ana içeriğe atla

حمله تروریستی در اسرائیل ١٩ کشته و زخمی برجای گذاشت

posted onSeptember 9, 2025
noyorum

روز دوشنبه، ١٧ شهریورماه، تروریستهای فلسطینی به یک اتوبوس اسرائیلی در اورشلیم حمله کرده و حداقل چهار کس را کشته و موجب زخمی شدن ۱۵ نفر شدند. به گزارش رسانەهای بین المللی حال ۶ نفر از مجروحان وخیم است.

رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که دو عامل این حمله، که از اتباع فلسطینی بودند، سوار اتوبوسی شده و به سوی مسافران شلیک کردند. نیروهای پلیس اسرائیل این دو نفر را در محل حادثه به هلاکت رساندند.

پایگاه خبری تایمز اسرائیل گزارش داد مهاجمان در کرانه باختری سکونت داشتند و ظاهرا برای انجام این حمله از یکی از روستاهای رام‌الله راهی اورشلیم شده بودند.

بر اساس گزارش‌ها، مهاجمان ۲۰ ساله بودند و مجوزی برای ورود به اسرائیل نداشتند. هویت این دو نفر هنوز اعلام نشده است.

یک شاهد عینی گفت دو فرد مسلح پس از سوار شدن به اتوبوس، از فاصله نزدیک با سلاح‌های خودکار به‌سوی غیرنظامیان شلیک کردند.

به گفته او، مهاجمان به دست یک سرباز ارتش اسرائیل و یک غیرنظامی مسلح کشته شدند.