Ana içeriğe atla

Rojhelatlı Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı ve yeğenini öldürten Ünğan yakalandı

Rojhelatlı Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı ve yeğenini öldürten Ünğan yakalandı
Rojhelatlı iş insanı Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı Arzu Zindaşti ve yeğeninin ölümünde ‘azmettirici’ olmakla suçlanan Orhan Ünğan, İstanbul’daki Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yurt dışına kaçmaya çalışırken sahte pasaportla yakalandı.
posted onJanuary 2, 2021
noyorum

Mafya lideri olduğu iddia edilen Doğu Kürdistanlı (Rojhelat) Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı Arzu Zindaşti ve yeğenini öldürttüğü belirtilen uluslararası Türk uyuşturucu kaçakçısı Orhan Ünğan, tutuklu bulunduğu cezaevinden yeni tip Coronavirüse (Covid-19) yakalandığı için izne çıkartıldıktan sonra İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yurt dışına kaçmaya çalışırken sahte pasaportla yakalandı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ün Ünğan’ın ‘hastalığı’ nedeniyle tahliye edildiğini öğrenmesi ardından hükümlü Ünğan’ı yakın takibe aldığı ve dün, İstanbul’daki Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yurtdışına çıkmaya çalışırken sahte pasaportla yakalandığı öğrenildi.

Yürütülen çalışmalarda, daha önce de yurtiçi ile yurtdışına sahte kimlik ve pasaportlarla defalarca uçuşlar yaptığı tespit edilen uluslararası uyuşturucu kaçakçısının, yine aynı yöntemleri kullanarak Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yurt dışına kaçış planı yaptığı belirlendi.

Sorgulanmak üzere gözaltına alınan zanlı Orhan Ünğan’ın geçmişte karıştığı suç kayıtları oldukça kabarık.

Halihazırda firari durumda olan Rojhelat asıllı Kürt iş insanı Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı Arzu Zindaşti ve yeğenini öldürttüğü belirtilen Ünğan, çifte cinayette ‘azmettirici’ olmakla suçlanıyor. Kardeşi İlhan Ünğan’ın interpol tarafından arandığı dönemde iki yıl önce İstanbul’un merkez ilçelerinden Kadıköy’deki Bağdat Caddesi’nde mafya hesaplaşmasında öldürüldüğü öğrenildi.

iran