تجاوز إلى المحتوى الرئيسي

Bağdat’ta Kürt bir aile vahşice infaz edildi

Bağdat’ta Kürt bir aile vahşice infaz edildi
Irak’ın başkenti Bağdat’ta bir Kürt ailenin üç üyesinin vahşice katledildikleri bildirildi.  Kürt aile üyelerinin başlarının kesilerek infaz edildiği belirtildi.
posted onSeptember 16, 2020
noتعليق

Kürtlere her türlü vahşeti yaşatmak isteyen ve bu vahşette sınır tanımayanlar bu kez Irak’ın başkenti Bağdat’ta kendini gösterdi.

Bağdat’ta bir Kürt ailenin evini basan katiller ailenin üç üyesini vahşice katlettikleri bildirildi.  Kürt aile üyelerinin başlarının kesilerek infaz edildiği belirtildi.

Katiller, Bağdat’taki Tıp Fakültesi’nde öğrenci olan Şilan Dara ile anne ve babasını vahşi dürtülerle başlarını keserek infaz etti.

Dün gece yaşanan vahşet olayında genç Şilan’ın tecavüze uğradığı ve ardından iki bacağının da kesildiği ortaya çıktı.

Bağdat Emniyet Birimleri yetkilileri, kimliği belirsiz bir grubun Bağdat’ın  Mensur Mahallesi’ndeki Mensur Caddesi’nde bulunan Kürt ailenin evine baskın yaptığını, burada anne, baba ve kızı başlarını keserek öldürdüğünü bildirdi.

Olayın sosyal medyada yayılması ardından gerçekleştirilen bu vahşete büyük tepki gösterilirken olayla ilgili yapılan yorumlarda, Şilan Dara’nın ailesinin tek çocuğu olduğu ve eczacılık fakültesi öğrencisi olduğu belirtildi.