وقوع انفجارهای متعدد و پیدرپی در مناطق مختلف ایران که اکثرا یا در مناطق وابسته به سپاه و ارتش روی میدهند یا در انبارها و کارخانجات شیمایی که با این دو سازمان تروریستی همکاری میکنند، گمانهزنیها را در مورد دخالتهای نظامی گاه وبیگاه آمریکا و اسرائیل را افزایش داده است.
هنوز دو روز از انفجارهای تعمدی سه خط لوله گاز در استانهای چهارمحال و بختیاری و فارس نمیگذرد، که در شامگاه پنجشنبه، ٢٦ بهمنماه ١٤٠٢ شمسی، صدای انفجار مهیبی، موجب هراس ساکنان شهرک قدس استان تهران شد.
بنابر گزارشات تصویری که بطور اختصاصی بدست آواتودی رسیده است، انفجار مهیبی در محدوده جاده چیتگر-شهریار و در منطقه شهرک قدس تهران روی داده که ترس و هراس گستردهای را در میان شهروندان موجب شده است.
برپایه گزارش رسیده به آواتودی، انفجار در یک شرکت تولیدکننده حلالهای شیمیایی روی داده که دارای یک انبار بزرگ ذخیره مواد شیمیایی میباشد.
طی هفته اخیر این دومین بار است که انفجارهای گسترده مناطق مختلف ایران را میلرزاند و موجب ترس مردم شده است.
دو روز پیش، گروههای مردمی بختیاری با منفجر کردن سه خط لوله انتقال گاز در استانهای چهارمحال وبختیاری و فارس، اعتراض خود را به چپاول و غارت ثروتهای ملی توسط جمهوری اسلامی نشان دادند.
برپایه گزارش خبرگزاری حکومتی خبرآنلاین، خط گازی که منفجر شد، شریان اصلی انتقال گاز طبیعی از پالایشگاههای خلیج به سمت شهرهای بزرگ از جمله تهران، اصفهان و مشهد است.
این انفجار در گردنه حلوایی شهرستان بروجن در نزدیکی شهر گندمان اتفاق افتاد و صدای انفجار و نور شعلههای آتش تا شعاع ۶۰ کیلومتری دیده شد.
تحلیلگران بر این باورند، حمله سایبری کشورهای غربی به سایت اتمی نطنز در سال ٢٠١٠ میلادی از طریق ویروس "استاکس نکس"، نقطه آغازین این حملات و انفجارهای مشکوک در مناطق وابسته به تروریستهای سپاه و ارتش میباشد.
در انفجار بیدگنه، که یکی از بارزترین و بزرگترین ضربات به پیکر تروریستپرور ایران بود، حسین طهرانی مقدم و ۲۷ تروریست دیگر سپاه پاسداران کشته شدند. جمهوری اسلامی بعد از آن انفجار او را "پدر صنایع موشکی ایران" نامید.
انفجار بیدگَنِه در ۲۱ آبان ۱۳۹۰ در پایگاه موشکی مدرس، در حومه شهرک شهریار استان تهران روی داد. جالب اینکه بیشتر این انفجار در یک حوزه جغرافیایی روی داده است.