Ana içeriğe atla

Süleyman Soylu: Keşke bugünleri görmeseydim

Süleyman Soylu: Keşke bugünleri görmeseydim
posted onMay 22, 2021
noyorum

Gazeteci Hadi Özışık ve Süleyman Özışık kardeşlerin kendisi ile Organize suç örgütü lideri Sedat Peker arasında arabuluculuk yaptığına ilişkin iddiaları yalanlayan Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Soylu, Sedat Peker’in gazeteci Hadi Özışık ile aralarında geçen görüntülü görüşmeleri Twitter hesabından yayınlamasına ilişkin Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halasının oğlu Cengiz Er'in sitesi Süper Haber’e değerlendirmelerde bulundu.

Peker’in yayınladığı son videoları büyük bir şok ile izlediğini ve şaşkın olduğunu açıklayan Soylu, "PKK ile terör örgütleri ve çeteler ile bu kadar mücadele veriyoruz, keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim” dedi.

Hadi Özışık’ın kendisi ile Peker arasında arabuluculuk yaptığına ilişkin iddiayı yalanlayan Soylu, Süleyman Özışık ile yakın zamanda görüşmediğini ve Özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Kendisine yönelik kumpas kurulduğunu belirten Soylu, "Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgâh kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım." ifadesini kullandı.