Ana içeriğe atla

Netanyahu’dan Hamaney’e: Bizi yok etmek isteyenler kendilerini bu tehlikeye atıyor

Netanyahu’dan Hamaney’e: Bizi yok etmek isteyenler kendilerini bu tehlikeye atıyor
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "İsrail'i tehlike ya da yok olmakla tehdit edenler, kendilerini benzeri bir tehlikenin içine atıyorlar" diyerek İran rejimini uyardı.
posted onMay 24, 2020
noyorum

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Savunma Bakanı Benny Gantz, İsrail’i tehdit eden İran İslam Cumhuriyeti’ni ser bir şekilde uyardı.

İsrail’i yok etmekle tehdit eden İran rejim yetkililerine seslenen Netanyahu, "İsrail'i tehlike ya da yok olmakla tehdit edenler, kendilerini benzeri bir tehlikenin içine atıyorlar" dedi.

İsrail Kamu Yayın Kuruluşunun (KAN) yayınına göre Netanyahu, "İsrail'i tehlike ya da yok olmakla tehdit edenler, kendilerini benzeri bir tehlikenin içine atıyorlar." dedi.

İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz da sosyal paylaşım sayfasından yaptığı açıklamada, İsrail'in herhangi bir tehdide karşı hazır olduğunu ancak bunu denemelerini tavsiye etmediğini vurgulayarak İran rejim yetkililerine sert çıktı.

İran rejimi dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Kudüs Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada, "Siyonist rejim ölümcül bir kanserdir ve bu bölgeye zararlıdır. Kuşkusuz kökünden sökülüp yok edilecek" ifadelerini kullanarak İsrail’i tehdit etmişti.